WoningfotografieWoningfotografie

Een goede presentatie van een woning of bedrijfspand begint bij mooie foto’s. Wij weten als geen ander hoe we deze zorg voor u uit handen kunnen nemen. Door onze jarenlange ervaring en onze nieuwste apparatuur verzorgen wij graag voor u de maak van stijlvolle presentaties. 

eYe 2 Design verzorgt met haar landelijk netwerk voor vele makelaars de fotografie in het land. Wij hebben een heldere manier van werken en een zeer ruime ervaring. Niets is voor ons een verrassing. De reguliere fotoreportage kunt u uitbreiden met andere producten als; video, hoogtefotografie, 360 graden fotografie, drone video of fotografie, Matterport. 

Ons motto is accuraat, verzorgd en onderscheidend. Fotografie is geen haastklus. Wij nemen er echt de tijd voor. Wanneer wij een woning vastleggen zullen wij eerst de woning optimaliseren. Styling met de aanwezige materialen.

Naast fotografie maken wij ook film van uw aanbod. Een korte film geeft een mooi overzicht. Zo kan de potentiele koper nog beter zien hoe de woning in elkaar steekt. 

Bent u nieuwsgierig? Probeer het maar eens! Wij vertellen u graag over onze overzichtelijke pakketten/tarieven.